12 Sep 2012

KALI NI TOK GURU IKUT NAJIB
abu nu'man12 Sep 2012 2 Komentar

Tok Guru Nik Aziz bapa setengah orang kafirMenteri Besar Kelantan Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat hari ini mengulangi pendirian PAS Kelantan sama sekali tidak akan membubarkan Dewan Undangan Negeri (DUN) secara berasingan untuk membolehkan pilihan raya umum diadakan.
  
Sebaliknya Mursyidul Am PAS yang juga pesuruhjaya PAS Kelantan itu berkata pembubaran DUN akan diadakan serentak dengan kerajaan pusat sebaik sahaja Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak membubarkan Parlimen.
  
"Tidak..tidak..tidak (untuk membubarkan DUN sendirian), kita buat serentak dengan Pusat," katanya ringkas kepada pemberita di pejabatnya di Kota Bharu semalam.
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

2 ulasan:

  1. Semua ini perlu difikirkan secara strategik... tapi untuk PRU13 terjadi adalah seperti bidalan "Menunggu Najib bertelur" - menunggu sesuatu yang pasti terjadi tetapi tidak muncul-muncul.

    Berbeza dengan bidalan seperti "menunggu kucing bertanduk" - menunggu sesuatu yang pasti tidak akan terjadi.

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.