LAMAN RASMI DEWAN PEMUDA PAS WANGSA MAJU

2 Ogo 2012

RAIS MABUK DI BULAN RAMADHAN
abu nu'man2 Ogo 2012 0 Komentar


Rais Yatim menuduh PR cuba membelakangkan Hari Kemerdekaan hanya kerana perbezaan fahaman politik dengan parti yang memerintah dengan mendakwa PR bercadang menggunakan tema "Senegara, Sehati, Sejiwa" bagi sambutan Hari Kemerdekaan dan mengadakan sambutan Hari Kemerdekaan yang berasingan.
 
NONE
Sedangkan UMNO/ BN tidak menghormati Hari Kemerdekaan yang disambut pada 31 Ogos setiap tahun dengan meletakkan tema "JANJI DITEPATI" pada sambutan kali ini 

Katanya, "Sesiapapun boleh beri pandangan termasuk mengatakan kami tidak bersetuju dengan Janji Ditepati (tema Hari Kemerdekaan tahun ini)... juga kritik simbol diwujudkan tetapi saya mohon jangan terpesong daripada hormati Hari Merdeka.

"Bagi seseorang yang menjadi pembangkang di negara ini, bangkangan itu tidak sahih jika dia membelakangi Hari Merdeka," katanya.
n.
 
....  nie lah akibatnya kalu pernah dapat 'penangan' maid  indonesia.... huhuhuhuhuhu


In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.
++ RAHMAT UNTUK SEMUA ++ DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU ++
HOME