16 Jul 2012

SEMUA AHLI UMNO BERMASALAH... BUKAN KP JOHOR : KJ
abu nu'man16 Jul 2012 0 Komentar

KUALA LUMPUR, 16 Julai – Abdul Ghani Othman membuat percubaan untuk kekal bagi penggal kelima dinegeri kelahiran Umno selepas pilihan raya umum (PRU) akan datang sehingga menyebabkan ketua pemuda Umno negeri ditukarpada hujung minggu lalu.

Khairy Jamaluddin menamakan ketua pemuda Parit Sulong, Datuk Zulkurnain Kamisan sabtu lalu untuk menggantikan Mohd Fadil Muskon, yang dikatakan mempunyai masalah dengan Ghani selepas menganjurkan perhimpunan taat setia kepada Sultan Johor pada 10 Jun lalu dalam isu pembelian nombor pendaftaran ‘WWW 1’, kata sumber lagi.

“Fadil disuruh supaya tidak menganjurkan acara tersebut kerana ia akan memberikan imej negatif kepada Umno.
“Semenjak itu, beliau tidak disukai dan kepimpinan negeri mahukan beliau digantikan,” kata .sumber.


Perhimpunan Menjunjung Taat Setia di Istana Pasir Pelangi dihadiri ramai tetapi hanya beberapa kerat pemimpin Umno negeri untuk menyokong Sultan Ibrahim Sultan Iskandar.
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.