15 Mei 2012

AKHBAR METRO MOHON MAAF PADA MASY. PENAN
abu nu'man15 Mei 2012 1 Komentar

 Akibat menerima kritikan dari pelbagai pehak atas penyiaran berita hadapan berkenaan dengan cerita masyarakat Penan pada hari Ahad yang lalu, hari ini akhbar tabloid memohon maaf secara terbuka khususnya kepada seluruh masyarakat Penan dan rakyat Sarawak amnya.


In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

1 ulasan:

  1. BABI PUK**** PUNYA SURAT KHABAR..TU LA KEJA KO..TU BIG MAMA KO YANG MEROYANG MACAM LAWA SANGAT YANG DULU BERKOBAR NAK BELA WANITA2 PENAN YANG DI GANGGU DAN DIROGOL OLEH PEMBALAK2 APESAL KO TAK NAK UPDATE..KALO DAH MCAM NI LAH CARE KO NAK JUAL PAPER....TAK HAIRAN ESOK KALO ANAK2 PMPUAN KORANG PULAK YANG KENA ROGOL....

    BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.