21 Nov 2011

IMPIAN ZIZIE BERGELAR DATIN TERCAPAI?
abu nu'man21 Nov 2011 1 Komentar

Mungkinkah impian dan hasrat Zizie Ezette selama ini akhirnya tercapai apabila Zizie Ezette apabila secara sah dianugerahkan dengan gelaran Datin selepas Bung Mokhtar menceraikan isteri pertama.

Menurut sumber perkahwinan Bung Mokhtar bersama Nor Asidah Alimuddin berakhir dikatakan berpunca dari Bung sendiri yang mungkir janji untuk tidak menghebahkan perkahwinan bersama Zizie Ezette.

Namun perkahwinan Bung Mokhtar & Zizie Ezette menjadi isu besar negara sekitar penghujung 2009 yang lalu dan Nor Asidah Alimuddin menganggap ini sebagai satu mungkir janji.

Apapun tahniah la.. bawa gelaran Datin tue elok-elok!!!
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

1 ulasan:

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.