1 Sep 2010

(gambar) UMNO RAJA FITNAH SEDUNIA
abu nu'man1 Sep 2010 1 Komentar

bulan-bulan pose pun nak tabur fitnah puak-puak UMNO nie... memang termasuk dalam golongan yang Jibrail doakan kecelakaan dan diaminkan oleh Nabi Muhammad sendiri iaitu golongan UMNO yang apa bila Ramadhan berlalu dosa mereka tak terampun malah menambahkan dosa di dalam bulan Ramadhan.

Klik untuk besokan gambonya....

In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

1 ulasan:

 1. Semoga Allah S.W.T. memberikan kita kesabaran dalam menghadapi fitnah2 ini. Mereka tidak akan berhenti malah akan ada lagi fitnah mungkin yg lebih besar akan dilakukan oleh puak2 yg telah ditimpakan penyakit oleh Allah di hati-hati mereka.
  Cuma sempena di bulan yg penuh barokah ini kita mohon kehadrat Allah S.W.T. perlindungan dan mohon supaya ditunjukkan kebenaran dan petunjuk untuk menghadapi fitnah2 ini. Marilah juga kita berdoa semoga Allah S.W.T. balikkan segala fitnah yg telah lakukan keatas puak2 yg membuat fitnah ini agar mereka sedar kesilapan dan dosa2 mereka mereka.

  "Wahai orang-orang yang beriman! Jika datang kepada kamu seorang fasik membawa sesuatu berita, maka selidikilah (untuk menentukan) kebenarannya, supaya kamu tidak menimpakan sesuatu kaum dengan perkara yang tidak diingini – dengan sebab kejahilan kamu (mengenainya) – sehingga menjadikan kamu menyesali apa yang kamu telah lakukan". Al-Hujurat; 6

  AMIN YA RABBALALAMIN..

  Setelah 53 tahun ubn memperbodoh2 kan orang melayu dan mereka masih dan sedang melakukannya.. awas bangsa ku supaya kita tidak bersama-sama ubn ke Neraka Jahannam atas dosa2 yg memang menjadi amalan mereka.. NAUZUBILLAH...

  BalasPadam

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.