3 Ogo 2010

HEBAT PERKASA BINCANG PASAL EKONOMI NGAN WAKIL DUTA US.
abu nu'man3 Ogo 2010 0 Komentar

...sekadar gambar hiasan... xde kaitan pun dengan Brahim Ali...

Perkasa semalam menyampaikan memorandum bantahan terhadap kenyataan bekas duta Amerika John R. Malott bahawa pertubuhan itu kumpulan militan.

Perkasa yang diwakili Presiden, Datuk Ibrahim Ali, Timbalan Presiden Datuk Abdul Rahman Bakar, Penasihat Undang-Undang, Datuk Salehuddin Saidin dan dua ahli Majlis Tertinggi, Brigadier-Jeneral (B) Datuk Ahmad Sujak Bon dan Bekas Timbalan Ketua Polis Negara, Tan Sri Samsuri Arshad.

Syed Hassan memberitahu, sepanjang sejam perjumpaan, wakil Perkasa telah menjelaskan matlamat sebenar perjuangan Perkasa yang tidak langsung berkaitan dengan kegiatan militan atau terorisme. Kedua belah pihak juga berbincang mengenai isu ekonomi Malaysia dan hubungan antara negara mereka.

Rombongan Perkasa meninggalkan Kedutaan Amerika pada pukul 3.30 petang.
In Category :
DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN WANGSA MAJU Blog Rasmi DPPWM Facebook dan Twitter

0 Komentar

Catat Ulasan

................................................................................................

SEBARANG INFAQ / DERMA BOLEH DISALURKAN KEPADA

AKAUN DEWAN PEMUDA PAS
KAWASAN WANGSA MAJU
No. Account : 564557122098
Bank : Maybank
Branch : Wangsa Maju

................................................................................................

Disclaimer

Disclaimer/ Penafian

The views expressed in the posts and comments of this blog do not necessarily reflect the Dewan Pemuda PAS Kaw. Wangsa Maju (DPPWM). They should be understood as the personal opinions of the author or commenter. Your words are your own, so be nice and helpful if you can.

Tulisan dan komen daripada pembaca terhadap artikel di atas adalah pandangan peribadi dan tidak mewakili pendirian dppwm.blogspot.com. DPPWM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang implikasi daripada tulisan dan komen berkenaan.